Hoe reinig ik de ongewenste bestanden op mijn harde schijf en ruimte vrij te maken?How do I clean the junk files on my hard drive and free up space?

Simple PC Optimizer is ontwikkeld met de tools waarmee u de essentiële taken kunt uitvoeren om de optimale prestaties van uw pc te herstellen. Dit omvat een schijfreiniger in het gedeelte Reparatie van het product.

Om ongewenste bestanden op te schonen en ruimte vrij te maken, zorgt u ervoor dat het selectievakje is aangevinkt en klikt u vervolgens op Analyseren . Simple PC Optimizer voert een grondige scan van uw pc uit om ongewenste bestanden te identificeren en deze veilig te verwijderen, waarbij uw privacy wordt gehandhaafd en waardevolle schijfruimte wordt vrijgemaakt.

SPCO_junk_cleaner