Hvordan kan jeg få detaljerede oplysninger om min pc og dens hardware?How can I get detailed information about my PC and its hardware?

Enkel PC Optimizer kan hjælpe dig med at forstå din computer vrangen ud, ved at vise væsentlige oplysninger om din Windows-operativsystemet og alle computerens hardware og installerede komponenter.

For at se, udskrive eller gemme System Information, klik på Bevar flise fra startskærmen, og klik derefter på System Info flise. Du kan nu begynde at se dit system oplysninger ved at klikke på de respektive områder af dit system. Du vil også se en knap for at gemme oplysningerne som en tekstfil eller Udskriv informationssystemet som en offline reference.

SPCO_system_info