Schoffel use of IK de Startup Manager OM de snelheid (boot Tijd) VOOR Het opstarten van Mijn computer te verbeteren?Hoe gebruik ik de Startup Manager om de snelheid (boot tijd) voor het opstarten van mijn computer te verbeteren?

Als u de opstartsnelheid van uw computer wilt verbeteren en onderhouden, biedt Simple Registry Cleaner het hulpmiddel dat u nodig hebt.
Gebruik het Opstartbeheer om onnodige programma’s die elke keer bij het opstarten starten, uit te schakelen.

Zo krijgt u toegang tot het Opstartbeheer:

1. Open Simple Registry Cleaner
  2. Klik op de knop Hulpmiddelen in het bovenste navigatiemenu
  3. Selecteer het tabbad Opstartbeheer

src_startupmngr

Klik hier voor een gedetailleerde handleiding over het gebruik van de functionaliteit Opstartbeheer.