Hoe installeer ik Simple Privacy Protector op mijn pc?How do I reinstall Simple Privacy Protector on my PC?

Als u problemen ondervindt met Simple Privacy Protector of gewoon een nieuwe start nodig heeft, raden we u ten zeerste aan om het programma opnieuw op uw pc te installeren.

TIPS:

• Houd dit browservenster open terwijl u elke stap voltooit, zodat u er als referentie op terug kunt komen als u vastloopt.
  • Wanneer u de nieuwe versie van Simple Privacy Protector installeert, moet u uw ‘Licentiecode’ opnieuw invoeren in het nieuwe product, dus we raden u aan uw ‘Licentiecode’ te lokaliseren en deze gereed te houden voor activering.

Hoe Simple Privacy Protector te verwijderen

• Ga naar het Startmenu
  • Klik met de rechtermuisknop op het Start-pictogram in de linker benedenhoek om het Start-contextmenu te openen. Selecteer Programma’s en onderdelen.
  • Selecteer Simple Privacy Protector en klik op Verwijderen om het te verwijderen. Volg de instructies om de oude versie van Simple Privacy Protector te verwijderen.

Nadat u met succes uw oude versie van Simple Privacy Protector heeft verwijderd, bent u klaar om de nieuwe versie te downloaden en te installeren.

KLIK HIER OM DE NIEUWSTE VERSIE TE DOWNLOADEN

Hoe de nieuwste versie van Simple Privacy Protector te installeren

• Open of voer de nieuwe versie uit van het installatiebestand van Simple Privacy Protector ( SimplePrivacyProtectorSetup.exe ) dat u zojuist hebt gedownload
  • Volg de instructies op het scherm om de nieuwe versie van Simple Privacy Protector te installeren
  • Het product zal automatisch starten en een scan uitvoeren. Na de scan klikt u op de knop Nu registreren en dit zal een nieuw venster openen waarin u uw volledige naam, e-mailadres en licentiegegevens moet plakken.
  • Kopieer nu uw licentiecode en plak deze in het tekstvak op het productactiveringsvenster en zorg ervoor dat u uw volledige naam en e-mailadres opgeeft. Eenmaal geplakt, klikt u op de knop ‘Activeren’ om het activeringsproces te voltooien.

Dat is het! U hebt Simple Privacy Protector met succes opnieuw geïnstalleerd en geactiveerd op uw pc!