Hoe download en installeer ik Simple Privacy Protector?How do I download and install Simple Privacy Protector?

Simple Privacy Protector is heel gemakkelijk te downloaden en te installeren.

• Klik hier om de download van Simple Privacy Protector te starten.
    Dit zal een prompt van uw browser oproepen die u vraagt of u dit bestand wilt downloaden en opslaan. Bevestig dat u wilt doorgaan.
  • Zodra het downloaden is voltooid, opent u het gedownloade bestand (SimplePrivacyProtectorSetup.exe) . U zou dan een Windows-bericht moeten ontvangen waarin u wordt gevraagd of u dit bestand wilt openen. Bevestig het installatieproces door op de knop “Ja” te klikken.
  • U zou nu het installatieprogramma Simple Privacy Protector moeten laten draaien. Volg de instructies op het scherm om de installatie van Simple Privacy Protector te voltooien.
  • Nadat de installatie is voltooid, kunt u Simple Privacy Protector met succes starten en gebruiken op uw pc.