Hoe activeer ik of registreer Simple Privacy Protector?How do I activate or register Simple Privacy Protector?

Simple Privacy Protector is ontworpen voor eenvoud en gebruiksgemak.

Nadat u uw exemplaar van Simple Privacy Protector heeft geregistreerd, ontvangt u een licentiesleutel om alle functies van het programma te activeren en te ontgrendelen.

Hoe te registreren:

• Klik op de knop Nu registreren in de rechterbenedenhoek.

• Kopieer en plak uw licentiesleutel in de tekstvelden van de licentiesleutel.

• Klik op de knop Activeren om het activeringsproces te voltooien.

U zou een bericht moeten zien dat de succesvolle activering bevestigt.

U bent nu klaar om privacyrisico’s op uw computer te vinden en te verwijderen!