Wat houdt de functie Registry Defrag doen? Hoe gebruik ik het?What does the Registry Defrag feature do? How do I use it?

Het Windows-register is een belangrijk onderdeel van uw Windows-besturingssysteem. De Registry Defrag functie kunt u het Windows-register volledig defragmenteren en optimaliseren het voor een soepele werking. Met behulp van de functie Registry Defrag verbetert regelmatig uw prestaties van het systeem en houdt het soepel.

Om deze functie te gebruiken, klikt u op het Maintain tegel uit het beginscherm, klikt u op de Registry Defrag tegel. In het venster Registry Defrag, klikt u op de knop Analyseren om te beginnen met het scannen van uw register.

SPCO_regop1

Zodra de scan is voltooid, kunt u aan de scanresultaten en klik op Optimaliseren om te beginnen met het defragmenteren van uw register.

SPCO_regop2

Opmerking: Om de defrag en optimalisatie proces te voltooien, kan het programma zelf te plannen uit te voeren tijdens de volgende systeem opstart. Nadat het proces is voltooid, zal de computer normaal op te starten en start het laden van Windows.