Wat houdt de functie Registry Defrag doen? Hoe gebruik ik het?What does the Registry Defrag feature do? How do I use it?

Het Windows-register is een belangrijk onderdeel van uw Windows-besturingssysteem. Met de functie Registry Defrag kunt u het Windows-register volledig defragmenteren en optimaliseren voor soepele prestaties. Het gebruik van de functie Registry Defrag verbetert regelmatig uw systeemprestaties en houdt deze soepel.

Om deze functie te gebruiken, klikt u op de tegel Onderhoud op het startscherm en klikt u vervolgens op de tegel Register Defragmentatie . Klik in het register Defrag venster op de knop Analyseren om te beginnen met het scannen van uw register.

SPCO_regop1

Nadat de scan is voltooid, kunt u de scanresultaten bekijken en op Optimize klikken om uw register te defragmenteren.

SPCO_regop2

Opmerking: om het defrag- en optimalisatieproces te voltooien, kan het programma zichzelf zodanig plannen dat het wordt uitgevoerd tijdens de volgende systeemstart. Nadat het proces is voltooid, start uw computer normaal op en begint Windows te laden.