Hoe kan ik volledig verwijderen van onnodige programma’s van mijn PC?How do I completely uninstall unnecessary programs from my PC?

Simple PC Optimizer kan u helpen met het verwijderen en verwijderen van onnodige programma’s van uw pc in een paar eenvoudige klikken. Klik om te beginnen op de tegel Onderhoud op het startscherm en klik vervolgens op de tegel Uninstall Manager .

SPCO_uninstall_manager1

Als u zich eenmaal in het venster Uninstall Manager bevindt, blader dan door de lijst met programma’s die op uw computer zijn geïnstalleerd, zoek de programma’s die u wilt verwijderen en klik op het rode pictogram met de prullenbak om het verwijderingsproces te starten. Volg de instructies op het scherm om de vereiste programma (‘s) met succes van je pc te verwijderen. Opmerking: u kunt een installatie ook repareren door op het tandwiel- en moersleutelpictogram te klikken.

SPCO_uninstall_manager2