Hoe kan ik controleren om te zien of Windows de laatste updates heeft geïnstalleerd?How do I check to see if Windows has all the latest updates installed?

Simple PC Optimizer is ontwikkeld om de tools te bevatten die u helpen de essentiële taken uit te voeren om optimale prestaties naar uw pc te herstellen. Dit omvat een Windows Update- controle in het gedeelte Reparatie van het product.

Als u wilt controleren op Windows-updates, zorgt u ervoor dat het selectievakje is gemarkeerd en klikt u vervolgens op Analyseren . Simple PC Optimizer voert een grondige scan van uw pc uit om beschikbare updates te identificeren, u in staat te stellen deze te downloaden en te installeren en optimale prestaties en stabiliteit op uw pc te herstellen.

spco_win_updates