Hoe verwijder ik of verwijder Simple Malware Protector?How do I uninstall or remove Simple Malware Protector?

Simple Malware Protector is zeer eenvoudig te verwijderen. Bij SimpleStar geloven we sterk in het toestaan ​​van mensen om toepassingen die ze niet wenst te houden te verwijderen. Natuurlijk hopen wij dat u niet op deze manier voelt over Simple Malware Protector maar in het geval je dat doet, hier is hoe het te verwijderen: In Windows XP: Ga naar Start> Configuratiescherm> Programma’s toevoegen of verwijderen> Zoek en selecteer Simple Malware Protector in de lijst> klik op de knop “verwijderen”> Volg de instructies op het scherm om het programma in Windows Vista te verwijderen, Win 7 en nieuwere besturingssystemen: Ga naar Start> Configuratiescherm> een programma verwijderen> Zoek en selecteer Simple Malware Protector in de lijst weergegeven> klik op de knop “verwijderen / wijzigen”> Volg de instructies op het scherm om het programma te verwijderen Als alternatief, kunt u Simple Malware Protector verwijderen uit het menu’s: Start> Alle programma’s> SimpleStar> Eenvoudige Malware Protector> Uninstall Simple Malware Protector.