Hoe maak ik een schema naar Simple Malware Protector draaien te creëren?How do I create a Schedule to run Simple Malware Protector?

Het regelmatig opschonen van malware wordt sterk aanbevolen. U kunt Simple Malware Protector op uw gemak laten draaien zonder tussenkomst van de gebruiker: eenmalig, elke dag of elke week. Dit blijkt zeer nuttig te zijn, omdat we vaak de neiging hebben om essentiële onderhoudstaken uit te voeren.

Een scanschema maken:

• Klik op Instellingen en selecteer het tabblad Planning .
  • Om een rooster te maken, moet u het type rooster selecteren. U kunt plannen dat het eenmaal, elke dag of elke week op een vooraf gedefinieerde tijd, datum en dag wordt uitgevoerd.
  • Selecteer de datum, tijd of weekdag, afhankelijk van het schematype.
  • Klik op de knop Toepassen .

Met de bovenstaande stappen wordt een schema gemaakt voor het programma om zichzelf automatisch te starten en op de opgegeven tijd / datum / dag naar pc te scannen op malware.

De schema-opties worden hieronder uitgelegd:

Eenmaal uitvoeren – Selecteer een specifieke gegevens en tijd waarop u Simple Malware Protector automatisch wilt laten draaien. Dit schema wordt slechts één keer uitgevoerd.
Elke dag – Voor dagelijkse planning moet u de tijd specificeren waarop u wilt dat het programma automatisch wordt uitgevoerd.
Elke week – U kunt uw scan plannen door de weekdagen te definiëren waarop u wilt dat het programma het programma automatisch uitvoert.
Niet plannen – Als u uw systeem handmatig wilt scannen op malware-infecties, kunt u ervoor kiezen om uw systeem niet automatisch te plannen.