Schoffel Kan ik Simple Driver Updater ongedaan maken of Verwijderen?Hoe kan ik Simple Driver Updater ongedaan maken of verwijderen?

In Windows XP of 2000:

Ga naar Start > Configuratiescherm > Programma’s installeren of verwijderen > Vind en selecteer Simple Driver Updater in de lijst > Klik op de knop “Verwijderen” > Volg de instructies op het scherm om het programma te verwijderen

In Windows Vista, Win 7 en nieuwer:

Ga naar Start > Configuratiescherm > Een programma verwijderen > Vind en selecteer Simple Driver Updater in de lijst > Klik op de knop “Verwijderen” > Volg de instructies op het scherm om het programma te verwijderen

SDU_uninstall

U kunt Simple Driver Updater ook via het programmamenu verwijderen:

Start > Alle programma’s > SimpleStar > Simple Driver Updater > Verwijder Simple Driver Updater.

Ondervindt u problemen?
Lees onze Verwijderingshandleiding voor meer tips