Hoe verwijder ik of verwijder Simple Disk Optimizer?How do I uninstall or remove Simple Disk Optimizer?

Simple Disk Optimizer is heel gemakkelijk te verwijderen. Bij SimpleStar geloven we er sterk in om mensen toe te staan applicaties te verwijderen die ze niet willen behouden. We hopen natuurlijk dat u niet zo over Simple Disk Optimizer denkt, maar als u dat wel doet, kunt u het als volgt verwijderen:

In Windows XP:

Ga naar Start> Configuratiescherm> Programma’s installeren of verwijderen> Zoek en selecteer Simple Disk Optimizer in de lijst> klik op de knop “Verwijderen”> Volg de instructies op het scherm om het programma te verwijderen

In Windows Vista, Win 7 en nieuwere besturingssystemen:

Ga naar Start> Configuratiescherm> Een programma verwijderen> Zoek en selecteer Simple Disk Optimizer in de weergegeven lijst> klik op de knop “Verwijderen / wijzigen”> Volg de instructies op het scherm om het programma te verwijderen

Als alternatief kunt u Simple Disk Optimizer verwijderen vanuit het programmamenu:

Start> Alle programma’s> SimpleStar> Simple Disk Optimizer> Verwijder Simple Disk Optimizer.