Hoe download en installeer ik Battery Optimizer?Hoe download en installeer ik Battery Optimizer?

Klik hier om Battery Optimizer te downloaden

– Kies “BatteryOptimizerSetup.exe” opslaan in het downloadvenster dat wordt geopend

– Zodra de download voltooid is, kiest u Uitvoeren of dubbelklikt u op het bestand “BatteryOptimizerSetup.exe” op uw computer om het installatieproces te starten

– Volg de instructies op het scherm om het installatieproces te voltooien

– Zodra de installatie voltooid is, zal Battery Optimizer automatisch verschijnen op uw computer en u toestaan een diagnose uit te voeren