Mitä Registry Optimizer funktiona Yksinkertainen Registry Cleaner tehdä? Miten sitä käytetään?What does the Registry Optimizer function of Simple Registry Cleaner do? How do I use it?

Windowsin rekisteri on tärkeä osa Windows-käyttöjärjestelmääsi. Registry Optimizer -toiminto Simple Registry Cleaner auttaa sinua purkamaan Windowsin rekisterin täydellisesti ja optimoimaan sen sujuvan suorituskyvyn. Rekisterieditorin käyttäminen parantaa säännöllisesti järjestelmän suorituskykyä ja pitää sen suorana.

Rekisterin optimoijan ominaisuuden käyttäminen:

1. Avaa yksinkertainen rekisterin puhdistaja
  2. Napsauta Utilities
  3. Valitse Registry Optimizer
  4. Napsauta Optimizer Now -painiketta

rr_reg_optimizer

Näet nyt etenemispalkin, joka vastaa defragmenttiprosessia.

Voit suorittaa defrag- ja optimointiprosessin, ja se aikatauluttaa itsensä suoritettavaksi seuraavan järjestelmän käynnistyksen aikana. Kun prosessi on valmis, tietokone käynnistää automaattisesti Windows-käyttöjärjestelmän lataamisen.