Miten muuttaa oletuksena kieltä Yksinkertainen Registry Cleaner?How do I change the default language of Simple Registry Cleaner?

Jos Simple Registry Cleaner käynnistyy vieraalla kielellä tai jos haluat kokeilla toista kieltä, ohjelman avulla voit tehdä sen melko helposti.

Näin sinun on tehtävä:

Avaa Simple Registry Cleaner , napsauta Asetukset , Valitse Yleiset- välilehti, Valitse Kieli-kohdasta haluamasi kieli näkyvistä visuaalisesta luettelosta.

Tämän jälkeen ohjelman tulisi automaattisesti soveltaa valittua kieltä.