Opi yksityisyyksien suojaamiseen Simple Privacy Protector -ohjelmallaLearn how to protect your privacy using Simple Privacy Protector

Yksinkertainen Privacy Protector on suunniteltu etsimään ja poistamaan digitaalinen jalanjälki verkossa. Tämä sisältää selaushistorian, tiedoston käytön, maksutiedot, yhteystiedot, keskustelutietueet ja paljon muuta. Se voi joko puhdistaa kaikki löydetyt tiedot tai vain tietyt tiedot, jotka haluat poistaa, ja voit myös lisätä tarkoituksellisesti vääriä tietoja historiatiedostoihin. Aloittaminen:

• Käynnistä Simple Privacy Protector, valitse skannausalueet, jotka haluat suorittaa ja napsauta Scan Now -painiketta aloittaaksesi skannausprosessin
  • Skannausprosessin aikana huomaat, että tietokoneesi analysoidaan. Voit milloin tahansa keskeyttää skannausprosessin napsauttamalla Stop Scan -painiketta.
  • Kun skannaus on valmis, voit tarkastella ja puhdistaa (poistaa) kaikki löydetyt kohteet.