Kuinka käytän aktiivista puhdistusta Simple Privacy Protector -ohjelmassa?How do I use the Active Cleaning in Simple Privacy Protector?

Napsauta Simple Privacy Protector -aloitusnäkymää napsauttamalla aktiivisen puhdistuksen vieressä olevaa ”ON” -painiketta. Aktiivisen puhdistuksen ottaminen käyttöön puhdistaa automaattisesti kaikki valitut kohteet, jotka tarkistetaan sivulla, kun selaimesi on suljettu. Tämä on erityisen hyödyllistä, kun selaat usein tai käytät herkkiä, luottamuksellisia verkkosivustoja.