Miten voin estää Simple Privacy Protector -ohjelman käytön kaikissa käynnistyksissä?How do I prevent Simple Privacy Protector from running at every startup?

Näin sinun on tehtävä, jotta Simple Privacy Protector ei käynnisty jokaisessa käynnistyksessä:

• Käynnistä Simple Privacy Protector .
  • Napsauta Asetukset ja valitse Yleiset- välilehti.
  • Varmista, että Suorita järjestelmän käynnistyksen yhteydessä -asetus on pois päältä.
  • Tallenna asetukset napsauttamalla Käytä- painiketta.

Tämä estää ohjelman suorittamisen joka kerta, kun Windows käynnistetään.

Voit aina käynnistää ohjelman manuaalisesti kaksoisnapsauttamalla työpöydän kuvaketta tai avaamalla sen ohjelmavalikosta.