Miten voin estää Simple Privacy Protector -ohjelman käytön kaikissa käynnistyksissä?How do I prevent Simple Privacy Protector from running at every startup?

Tässä on tehtävä, jotta Simple Privacy Protector -ohjelma ei pääse käynnistyksen aikana aina:

• Launch Simple Privacy Protector.
  • Napsauta Asetukset ja valitse Yleiset- välilehti.
  • Varmista, että Suorita järjestelmän käynnistyksen yhteydessä on pois päältä.
  • Tallenna asetukset napsauttamalla Käytä- painiketta.

Tämä estää ohjelman toimimasta joka kerta, kun Windows käynnistyy. Voit käynnistää ohjelman manuaalisesti kaksoisnapsauttamalla työpöydän kuvaketta tai käsittelemällä sitä ohjelmien valikosta.