Miten automaattiset päivitykset otetaan käyttöön Simple Privacy Protector -ohjelmassa?How do I enable automatic updates in Simple Privacy Protector?

Voit seurata seuraavia ohjeita varmistaaksesi, että ohjelma saa uusimmat päivitykset:

• Launch Simple Privacy Protector.
  • Napsauta Asetukset ja valitse Yleiset- välilehti.
  • Varmista, että automaattisen päivityksen tarkistaminen -asetus on käytössä.
  • Tallenna asetukset napsauttamalla Käytä-painiketta.

Yksinkertainen Privacy Protector tarkistaa ja asentaa uusimmat päivitykset automaattisesti!