Miten voin mukauttaa skannausasetukset Simple Privacy Protector -ohjelmassa?How do I customize the scan settings in Simple Privacy Protector?

Yksinkertainen Privacy Protector tarjoaa erilaisia ​​vaihtoehtoja skannausasetusten mukauttamiseen. Oletusarvon mukaan kaikki kategoriat on valittu skannaukseen. Voit kuitenkin ottaa käyttöön tai poistaa käytöstä valinnan valitsemalla tai poistamalla sen valintamerkki. Kuvien skannausalueiden mukauttaminen:

• Launch Simple Privacy Protector
  • Napsauta Asetukset ja valitse Skannausalueet- välilehti
  • Tarkista tai poista eri alueet, jotka haluat poistaa käytöstä tai ottaa käyttöön
  • Tallenna asetukset napsauttamalla Käytä

Seuraavassa selostetaan skannauksen eri luokkia:

• Käyttäjä ja salasana: Se etsii käyttäjätunnuksia ja salasanoja, jotka on tallennettu selaimellasi (Internet Explorer, Firefox, Chrome ja Safari). Voit poistaa ne välittömästi ja varmistaa, että ne eivät pysy tietokoneessa jokaisen istunnon jälkeen.
  • Profiili: Suojaa identiteettivarkauksia paljastaen, missä puhelinnumerosi, sähköpostiosoitteesi, fyysinen osoite ja luottokorttitiedot tallennetaan tietokoneellesi.
  • Selainhistoria: valitse tämä vaihtoehto, jos haluat poistaa tai vaihtaa selektiivisesti selaimesi historiassa tallennettuja ja tallennettuja verkkosivustoja.
  • IM History: Tämä vaihtoehto skannaa kaikki chat-lokit, jotka on puhdistettava, jotta ne eivät kuulu tietosuojariskeihin
  • Evästeet: etsii tietokonetta kaikista epätoivottavista evästeistä, jotka löytyvät siitä. Tämä auttaa suojaamaan sinua aggressiivisilta mainostajilta sekä haitallisilta hakkereilta.