Miten voin luoda aikataulun Simple Privacy Protector -ohjelman suorittamiseen?How do I create a Schedule to run Simple Privacy Protector?

Yksinkertainen Privacy Protector mahdollistaa kätevän aikataulun ohjelmalle tietokoneen tarkistamiseen ja tietosuojariskien poistamiseen ilman mitään vaivaa. Aseta vain ja unohda. Skannausohjelman luominen:

• Napsauta Asetukset ja valitse Aikataulu- välilehti.
  • Voit luoda aikataulun napsauttamalla Lisää- painiketta. Voit ajoittaa sen suoritettavaksi kerran, joka päivä tai joka viikko ennalta määritellyn ajan, päivämäärän ja päivän mukaan.
  • Valitse päivämäärä, kellonaika tai arkipäivä, aikataulutyypin mukaan.
  • Syötä haluamasi Tehtävä Nimi ja rasti ruutuun Puhdista-vaihtoehto valitaksesi alueet, jotka haluat skannata.
  • Napsauta Käytä- painiketta.

Edellä kuvatut vaiheet luo ohjelman aikataulun käynnistämään itsensä automaattisesti ja aloittamaan tietokoneen skannaamisen tietosuojariskeille määritetyssä ajassa / päivässä / päivässä. Seuraavassa on selitetty aikatauluvaihtoehdot:

• Suorita kerran – Valitse tietyt tiedot ja kellonaika, kun haluat Simple Privacy Protectorin toimivan automaattisesti. Tämä aikataulu toimii vain kerran.
  • Daily – Päivittäisen aikataulun mukaan sinun on määritettävä kellonaika, jona haluat ohjelman toimivan automaattisesti.
  • Viikoittainen – Voit ohjelmoida skannauksen määrittää viikonpäivät, joille haluat ohjelman suorittavan ohjelman automaattisesti.
  • Kuukausittain – Voit määrittää skannauksen määrittäen arkipäivät, joille haluat ohjelman suoritettavan ohjelman automaattisesti.