Miten voin aktivoida tai rekisteröidä Simple Privacy Protector?How do I activate or register Simple Privacy Protector?

Yksinkertainen Privacy Protector on suunniteltu yksinkertaisuuden ja helppokäyttöisyyden ansiosta. Kun rekisteröit kopion Simple Privacy Protectorista, saat lisenssiavaimen aktivoimaan ja poistamaan kaikki ohjelman ominaisuudet. Miten rekisteröidyt:

• Klikkaa oikeassa alakulmassa olevaa Register Now -painiketta.

Miten aktivoida 1

• Kopioi ja liitä lisenssiavain lisenssiavaimen tekstikenttiin.

Kuinka aktivoida 2

• Aktivoi prosessi napsauttamalla Aktivoi- painiketta.

Sinun pitäisi nähdä viesti, joka vahvistaa onnistuneen aktivoinnin. Olet nyt valmis etsimään ja poistamaan tietokonettasi koskevia tietosuojariskejä!