Miten voin aktivoida tai rekisteröidä Simple Privacy Protector?How do I activate or register Simple Privacy Protector?

Simple Privacy Protector on suunniteltu yksinkertaisuuteen ja helppokäyttöisyyteen.

Kun olet rekisteröinyt kopion Simple Privacy Protector -sovelluksesta, saat lisenssiavaimen ohjelman kaikkien ominaisuuksien aktivoimiseksi ja avaamiseksi.

Kuinka rekisteröityä:

• Napsauta Rekisteröi nyt -painiketta oikeassa alakulmassa.

• Kopioi ja liitä lisenssiavain lisenssiavaimen tekstikenttiin.

• Napsauta Aktivoi- painiketta suorittaaksesi aktivointiprosessin loppuun.

Sinun pitäisi nähdä viesti, joka vahvistaa onnistuneen aktivoinnin.

Olet nyt valmis etsimään ja poistamaan tietokoneeltasi löydetyt yksityisyyden riskit!