Miten käytän Crash Helper vianmääritys sinisen ruudun virheitä ja kaatuu?How do I use the Crash Helper to troubleshoot blue screen errors and crashes?

Simple PC Optimizer voi auttaa sinua tunnistamaan, vianmääritykseen ja korjaamaan sinisen näytön tai STOP-virheet nopeasti ja kivuttomasti, mikä säästää paljon aikaa ja surua!

Jos olet äskettäin havainnut tietokoneellasi sinisen näytön virheen, käynnistä Simple PC Optimizer , napsauta aloitusnäytössä Maintain -ruutua ja napsauta sitten Crash Helper -laattaa. Kirjoita näkyviin tulevaan ruutuun virhekoodi (esimerkiksi: 0x000000F4), jonka huomasit sinisen näytön viestissä, ja napsauta Etsi ratkaisu -painiketta saadaksesi lisätietoja virheestä ja oppia korjaamaan se.