Miten korjaan tiedostopääte tai hallita tiedostopääte minun PC?How do I fix a file extension or manage file extensions on my PC?

Yksinkertaisen PC-optimoijan avulla on helppo korjata tiedostopääteongelmat ja hallita kaikkia tiedostotunnisteita tietokoneellasi. Pääset tiedostotunnisteen hallintaan napsauttamalla aloitusnäytössä Ylläpitää- ruutua ja napsauttamalla Tiedostotunnisteet- ruutua.

SPCO_file_extensions

Aloita valitsemalla haluamasi tiedostotunniste vasemmasta ruudusta ja napsauttamalla Lisätietoja, jos haluat oppia lisää laajennuksesta tai selata oikealla olevaa ohjelmaluetteloa ja valita ohjelman, jonka haluat avata tiedostopääte tallentamalla asetuksesi ja napsauttamalla Käytä .

Sinulla on nyt helppo hallita kaikkia tiedostotunnisteita tietokoneellasi.