Miten voin poistaa päällekkäisiä tiedostoja Duplicate Finder-ominaisuus?How do I delete duplicate files using the Duplicate Finder feature?

Yksinkertainen PC Optimizer auttaa löytämään kaksoiskappaleet kansioon tai hakemistoon nopeasti. Voit etsiä ja poistaa päällekkäisiä tiedostoja valitsemalla aloitusruudusta Maintain sheet ( Levyjen ylläpitäminen ) ja napsauttamalla sitten Find Duplicate Finder -laattaa.

SPCO_dupfilefdr1

Sinulla on mahdollisuus skannata koko tietokone tai tietyt kansiot. Jos haluat skannata koko tietokoneesi, paina Scan- painiketta aloittaaksesi päällekkäisen tiedostonhaun.

SPCO_dupfilefdr2

Jos haluat hakea tietyn hakemiston tai kansion, valitse Valitse kansio selata ja valitse kansio, valitse Valitse kansio ja napsauta Scan-painiketta.

SPCO_dupfilefdr3

Kun skannaus on valmis, näet luettelon löydetyistä kaksoiskappaleista. Alkuperäinen tiedosto ei ole valittuna, kun taas löydetyt kaksoiskappaleet tarkistetaan. Tarkista tiedostot ja pidä ne, joita et tarvitse tarkistettuna, napsauta Poista- painiketta ja olet valmis!

SPCO_dupfilefdr4