Miten täysin poistaa tarpeettomia ohjelmia tietokoneeseen?How do I completely uninstall unnecessary programs from my PC?

Yksinkertainen PC Optimizer -ohjelma auttaa poistamaan ja poistamaan tarpeettomat ohjelmat tietokoneesta muutamalla yksinkertaisella klikkauksella. Aloita valitsemalla aloitusruudulta Maintain laatta ja napsauta Uninstall Manager -laatta.

SPCO_uninstall_manager1

Kun olet Uninstall Manager -ikkunassa, selaa tietokoneellesi asennettujen ohjelmien luetteloa, etsi ohjelmat, jotka haluat poistaa ja napsauta punaista roskakorikuvaketta käynnistääksesi asennuksen poistamisprosessin. Noudata näyttöön tulevia ohjeita, jos haluat poistaa tarvittavat ohjelmat tietokoneesta. Huomautus: Voit myös korjata asennuksen klikkaamalla hammaspyörän ja jakoavaimen kuvaketta.

SPCO_uninstall_manager2