Miten voin saada yksityiskohtaista tietoa tietokoneeseen ja sen laitteisto?How can I get detailed information about my PC and its hardware?

Yksinkertainen PC Optimizer -ohjelma auttaa ymmärtämään tietokoneesi ulkoa esittämällä tärkeät tiedot Windows-käyttöjärjestelmästäsi ja kaikista tietokoneen laitteistosta ja asennetuista komponenteista.

Jos haluat tarkastella, tulostaa tai tallentaa järjestelmätietosi, napsauta Alustat- paneelin ylläpitoa ja napsauta Järjestelmätiedot -laatta. Voit nyt aloittaa järjestelmän tietoja tarkastelemalla napsauttamalla järjestelmän vastaavia alueita. Näet myös painikkeen Tallenna tiedot tekstitiedostona tai Tulosta järjestelmätiedot offline-viitteeksi.

SPCO_system_info