Miten voin saada yksityiskohtaista tietoa tietokoneeseen ja sen laitteisto?How can I get detailed information about my PC and its hardware?

Yksinkertainen PC Optimizer voi auttaa sinua ymmärtämään tietokonettasi sisältäpäin näyttämällä Windows-käyttöjärjestelmän tärkeimmät tiedot ja kaikki tietokoneesi laitteistot ja asennetut komponentit.

Voit tarkastella, tulostaa tai tallentaa järjestelmätietoja napsauttamalla aloitusnäytön Ylläpito- ruutua ja napsauttamalla sitten Järjestelmätiedot- ruutua. Voit nyt alkaa tarkastella järjestelmätietojasi napsauttamalla järjestelmän vastaavia alueita.

Näet myös painikkeen Tallenna (Tallenna raportti) tiedot tekstitiedostona tai Tulosta (Tulosta raportti) järjestelmätiedot offline-viittaukseksi.