Miten asentaa Yksinkertainen Malware Protector tietokoneellani?How do I reinstall Simple Malware Protector on my PC?

Jos sinulla on ongelmia Simple Malware Protector -ohjelman kanssa tai tarvitset vain uuden alun, suosittelemme, että asennat ohjelman uudelleen tietokoneellesi.

VINKKEJÄ:
– Pidä tämä selainikkuna auki, kun suoritat jokaisen vaiheen, jotta voit palata siihen viitteenä, jos juutut.
– Kun asennat yksinkertaisen haittaohjelman suojaimen uuden version, sinun on syötettävä icLisenssiavain uudelleen uuteen tuotteeseen, joten suosittelemme, että etsit lisenssiavain ja pidät sen valmiina aktivoitavaksi.

VAIHEET YKSINKERTAISEN OHJELMISTOSUOJAN VANHEN VERSIAN POISTAMISEKSI

• Siirry Käynnistä-valikkoon
  • Valitse Kaikki ohjelmat
  • Etsi ja avaa SimpleStar-kansio.
  • Etsi ja avaa Simple Malware Protector -kansio (tämä on SimpleStar-kansiossa)
  • Valitse Poista yksinkertaisen haittaohjelman suojaus -asetus
  • Seuraa yksinkertaisia ohjeita yksinkertaisen haittaohjelman suojaimen vanhan version poistamiseksi.

Kun olet asentanut Simple Malware Protector -version vanhaan versioon, olet valmis lataamaan ja asentamaan uuden version.

KLIKKAA TÄSTÄ LATAA UUSIN VERSIO

VAIHEET YKSINKERTAISEN OHJELMISTON SUORITTAJAN ASENTAMISEKSI

• Avaa tai suorita juuri lataamasi Simple Malware Protector -asennustiedoston (SimpleMalwareProtectorSetup.exe) uusi versio.
  • Asenna Simple Malware Protectorin uusi versio noudattamalla näytön ohjeita
  • Tuote toimii automaattisesti ja suorittaa haittaohjelmien tarkistuksen. Napsauta skannauksen jälkeen Rekisteröi nyt -painiketta ja tuo esiin uuden ikkunan, johon sinun on liitettävä lisenssitiedot.
  • Kopioi nyt lisenssiavain ja liitä se tuotteen aktivointi-ikkunan tekstikenttään. Kun olet liittänyt, napsauta ”Rekisteröi nyt” -painiketta aktivointiprosessin loppuun saattamiseksi.

Se siitä! Olet asentanut Simple Malware Protector -sovelluksen uudelleen tietokoneellesi!