Miten asentaa Yksinkertainen Updater tietokoneella?How do I reinstall Simple Driver Updater on my computer?

• Voit ladata ja asentaa uusimman version Simple Kuljettajan Updater täältä
  • Seuraavaksi aktivoi ohjelmistoa käyttäen nykyistä License Code
  • Kun aktivoitu, voit suorittaa järjestelmän tarkistus ja päivittää kaikki vanhentuneita ohjaimia

HUOM: jos on tapahtunut muutoksia tietokoneessa tai jos olet vaihtanut tietokonetta, kirjoita support@simplestar.com varten apua uudelleenaktivointi.