Miten ladata ja asentaa Simple Updater?How do I download and install Simple Driver Updater?

Klikkaa tästä ladataksesi Simple Updater

– Kun lataus ilmestyy, valitse Save ”DriverReviverSetup.exe” tietokoneella

– Kun lataus on valmis, valitse Suorita tai kaksoisnapsauta ”DriverReviverSetup.exe” tiedosto tietokoneen Käynnistä asennus

– Seuraa näytöllä olevia ohjeita asennus

– Kun asennus on valmis, Simple Updater automaattisesti näkyviin tietokoneen ja aloittavat täysi järjestelmän tarkistus