Miten voin palauttaa ohjainpäivityksiä ja rullaa takaisin alkuperäisen ajurit?How do I restore driver updates and roll back the original drivers?

Yksinkertainen ohjainpäivitys tekee ohjainpäivitysten palauttamisesta helppoa!

Palauta ajuripäivitys noudattamalla alla olevia ohjeita ja palauta alkuperäinen ajuri takaisin:

1. Suorita Simple Driver Updater -ohjelma
  2. Napsauta Backup- kuvaketta yläreunan valikossa
  3. Valitse Aloita palautus
  4. Valitse haluttu varmuuskopio näytetyistä varmuuskopioista
  5. Aloita palautusprosessi valitsemalla Lataa varmuuskopio .

SDU_restoresdu

Kun palauttaminen on valmis, suosittelemme käynnistämään tietokoneen uudelleen ennen kuin alat käyttää sitä uudelleen.

QUICK TIP: Jos et pysty kirjautumaan Windowsin normaalisti, voit aina käynnistää tietokoneesi uudelleen Windowsin vikasietotilassa ja palauttaa ohjaimen päivitykset.

Tietokoneen käynnistäminen uudelleen Windowsin vikasietotilassa:

1. Käynnistä tietokoneesi uudelleen.
  2. Kun tietokone käynnistyy uudelleen, siinä luetellaan yleensä laitteeseen asennettu laite, muistin määrä, kiintolevyasennukset jne. Tässä vaiheessa paina F8- näppäintä toistuvasti, kunnes näkyviin tulee Lisäasetukset-valikko .
  3. Valitse vikasietotila ja verkkoasetukset nuolinäppäimillä.
  4. Käynnistä sitten turvallinen tila painamalla näppäimistön Enter-näppäintä.
  5. Kun Windowsin vikasietotila on käytössä, voit palauttaa ohjaimen päivitykset yksinkertaisen päivityksen avulla