Miten voin palauttaa ohjainpäivityksiä ja rullaa takaisin alkuperäisen ajurit?How do I restore driver updates and roll back the original drivers?

Yksinkertainen Kuljettajan Updater palauttamiseksi ohjainpäivityksiä helppoa!

Seuraa ohjeita palauttaa ohjainpäivityksen ja perua alkuperäisen kuljettajan:

1. Suorita Simple Updater ohjelman
  2. Valitse Varmuuskopiointi-kuvaketta päälle navigointivalikko
  3. Valitse Aloita palautus
  4. Valitse haluamasi varmuuskopio luettelosta varmuuskopioiden osoittaneet
  5. Klikkaa Load Backup aloittaa palauttamisen prosessin.

SDU_restoresdu

Kun palauttaminen on valmis, suosittelemme tietokoneen uudelleenkäynnistämistä ennen kuin aloitat uudelleen.

Pikavinkki: Jos et voi kirjautua Windows normaalisti, voit aina käynnistä tietokone Windowsin vikasietotilassa ja palauttaa ajuripäivityksiä.

Miten käynnistä tietokone Windows vikasietotilassa:

1. Käynnistä tietokone.
  2. Kun tietokone ensimmäinen alkaa uudelleen, se yleensä luetella joitakin laitteita, jotka on asennettu koneeseen, muistin määrä, kiintolevyjen asennetut jne. Tässä vaiheessa kannattaa kevyesti napauttamalla F8-näppäintä toistuvasti, kunnes esittelyyn Advanced Boot Options menu .
  3. Valitse vaihtoehto Vikasietotila ja verkko nuolinäppäimillä.
  4. Paina enter-näppäintä käynnistää vikasietotilassa.
  5. Kun Windowsin vikasietotilassa, voit käyttää Simple Updater palauttaa ajuripäivityksiä