Miten poistaa tai poistaa Yksinkertainen Disk Optimizer?How do I uninstall or remove Simple Disk Optimizer?

Yksinkertainen Disk Optimizer on erittäin helppo poistaa. Klo SimpleStar uskomme erittäin vahvasti joiden kautta ihmiset voivat poistaa sovelluksia, että ne eivät halua säilyttää. Tietenkin toivomme, et tuntuu tällä tavalla noin Yksinkertainen Disk Optimizer mutta jos et, tässä miten poistaa se: Windows XP: Valitse Käynnistä> Ohjauspaneeli> Lisää tai poista sovellus> Etsi ja valitse Yksinkertainen Disk Optimizer luettelosta> klikkaa ”Poista” -painiketta> Seuraa näytöllä näkyviä ohjeita poistaa ohjelman Windows Vista Win 7 ja uudemmat käyttöjärjestelmät: Mene Käynnistä> Ohjauspaneeli> Poista ohjelman asennus> Etsi ja valitse Yksinkertainen Disk Optimizer luettelossa osoittanut> klikkaa ”Poista / Change” -painiketta> noudattamalla näytön ohjeita ohjelman asennuksen poistamiseen voit poistaa Yksinkertainen Disk Optimizer ohjelmista valikosta: Käynnistä> Kaikki ohjelmat> SimpleStar> Yksinkertainen Disk Optimizer> Poista Yksinkertainen Disk Optimizer.