Miten voin aktivoida tai rekisteröityä Yksinkertainen Disk Optimizer?How do I activate or register Simple Disk Optimizer?

Yksinkertaisen levyn optimoijan kopion aktivointi tai rekisteröinti on helppoa!

Näin sinun on tehtävä:

• Käynnistä Simple Disk Optimizer tietokoneellasi.
  • Napsauta Rekisteröi nyt -painiketta ohjelmanäytön vasemmassa alakulmassa.
  • Kopioi ja liitä avautuvaan uuteen ikkunaan lisenssiavain (suosittelemme avaimen kopioimista ja liittämistä kirjoitusvirheiden välttämiseksi) tekstikenttään.
  • Napsauta Rekisteröi nyt -painiketta rekisteröinnin viimeistelemiseksi. Rekisteröitymisen jälkeen pystyt korjaamaan kaikki tietokoneellasi löydetyt virheet.