Hvordan du ændrer din standard søgemaskine i EdgeHow to change your default search engine in Edge

Trin 1.

Start din webbrowser Edge .

Trin 2.

Før du indstiller din standardsøgemaskine i Edge, skal du navigere til din foretrukne søgemaskine. Indtast URL’en til din foretrukne søgemaskine, og klik derefter på enter for at gå til webstedet.

Edge - Naviger til din foretrukne søgemaskine.

Trin 3.

For at indstille din foretrukne søgemaskine som standard skal du klikke på de 3 prikker øverst i højre hjørne af browservinduet og klikke på Indstillinger .

Edge - Valg af indstillinger

Trin 4.

Rul ned i menuen, og klik på Vis avancerede indstillinger .

Edge - Avancerede indstillinger

Trin 5.

Rul ned i menuen Avancerede indstillinger, og find Søg i adresselinjen med rullelisten, klik på den, og klik derefter på Tilføj ny .

Edge - Tilføj ny søgemaskine

Trin 6.

Vælg din foretrukne søgemaskine fra listen.

Edge - Tilføj foretrukken søgemaskine

Trin 7.

Vælg din foretrukne søgemaskine fra listen. Dette bliver nu din standardsøgemaskine, når du søger fra Edge.

Edge - Vælg den foretrukne søgemaskine