Hvad betyder Registry Defrag funktionen? Hvordan bruger jeg det?What does the Registry Defrag feature do? How do I use it?

Windows-registreringsdatabasen er en vigtig del af dit Windows-operativsystem. Registry Defrag-funktionen hjælper dig med at defragtere Windows-registreringsdatabasen fuldstændigt og optimere det til en jævn ydeevne. Brug af registreringsdatabasen Defrag-funktionen forbedrer jævnligt systemets ydeevne og holder det kørende.

Hvis du vil bruge denne funktion, skal du klikke på Vedligeholdsfliser fra startskærmen og derefter klikke på Registreringsdefinition- flise. Klik på knappen Analyse for at starte scanningen af ​​dit registreringsdatabase i vinduet Registreringsdatabase.

SPCO_regop1

Når scanningen er gennemført, kan du gennemgå scanningsresultaterne og klikke på Optimer for at starte defragging af dit registreringsdatabase.

SPCO_regop2

Bemærk: For at afslutte defragnings- og optimeringsprocessen kan programmet planlægge at køre under den næste systemstart. Når processen er færdig, starter din computer normalt og begynder at indlæse Windows.