Hvad betyder Registry Defrag funktionen? Hvordan bruger jeg det?What does the Registry Defrag feature do? How do I use it?

Windows-registreringsdatabasen er en vigtig del af dit Windows-operativsystem. Funktionen Registry Defrag hjælper dig med at defragmentere Windows Registry fuldstændigt og optimere den til jævn ydeevne. Brug af Registry Defrag-funktionen regelmæssigt forbedrer dit systemydeevne og holder det kørende.

For at bruge denne funktion skal du klikke på feltet Vedligehold på startskærmen og derefter klikke på feltet Registry Defrag . I vinduet Registry Defrag skal du klikke på knappen Analyser for at begynde at scanne dit registreringsdatabase.

Når scanningen er fuldført, kan du gennemgå scanningsresultaterne og klikke på Optimer for at begynde at defragmentere dit registreringsdatabase.

Bemærk: For at fuldføre defragmenteringen og optimeringsprocessen kan programmet planlægge sig selv til at køre under næste systemstart. Når processen er fuldført, starter din computer normalt og begynder at indlæse Windows.