Jeg har for nylig opgraderet min computer hardware / geninstalleret operativsystemet / erstattet den med en ny computer. Hvad skal jeg gøre?I have recently upgraded my computer hardware / reinstalled the Operating System / replaced it with a new computer. What do I need to do?

Din Simple PC Optimizer licens er knyttet til computerens hardware og systemkonfiguration, når du aktiveret det. status Licensen kan blive påvirket, når du foretager ændringer i computerens hardware og operativsystemet, eller når du erstatter den med en ny computer.

I sådanne tilfælde er alt du behøver at gøre skrive til vores support team med detaljerne, og de ​​vil være glade for at kontrollere og frigive status licens af din licensnøgle og dermed hjælpe dig med succes genaktivere Simple PC Optimizer.