Hvordan kan jeg styre og forbedre opstartstid på min pc?How do I manage and improve the startup time of my PC?

Hvis du ønsker at forbedre og vedligeholde opstartshastigheden eller opstartstiden på din computer, giver Simple PC Optimizer dig fuld kontrol over at slukke eller tænde ethvert program eller en tjeneste ved hjælp af Startup Manager-funktionen. For at komme i gang skal du klikke på flisen Vedligehold fra startskærmen og derefter klikke på flisen Startup Manager .

Når du er i vinduet Startup Manager , kan du se listen over startprogrammer og -tjenester, der kører på din computer, og deaktivere unødvendige programmer og tjenester ved at klikke på den grønne kontakt ud for hvert program eller tjeneste.

Hvis du ikke er sikker på et program eller en tjeneste, skal du blot kontakte vores supportteam, og de vil med glæde vejlede dig.