Hvordan kan jeg slette dublerede filer ved hjælp af Duplicate Finder funktion?How do I delete duplicate files using the Duplicate Finder feature?

Simple PC Optimizer kan hjælpe med at finde duplikatfiler i en mappe eller mappe hurtigt. For at finde og slette duplikatfiler skal du klikke på vedligeholdelsesflisen på startskærmen og derefter klikke på flisen Duplicate Finder .

SPCO_dupfilefdr1

Du har mulighed for at scanne hele din computer eller bestemte mapper. Hvis du vil scanne hele din computer, skal du blot trykke på Scan for at starte din dobbelte filsøgning.

SPCO_dupfilefdr2

Hvis du vil søge i en bestemt mappe eller mappe, skal du klikke på Vælg mappe for at gennemse og vælge mappen, klikke på Vælg mappe og derefter klikke på knappen Scan .

SPCO_dupfilefdr3

Når scanningen er afsluttet, vil du se en liste over duplikatfiler, der blev fundet. Den originale fil vil ikke blive markeret, mens de fundne dubletter kontrolleres. Gennemgå filerne, og hold dem, du ikke har brug for, markeret, klik på knappen Slet, og du er færdig!

SPCO_dupfilefdr4