Hvordan kan jeg helt afinstallere unødvendige programmer fra min pc?How do I completely uninstall unnecessary programs from my PC?

Simple PC Optimizer kan hjælpe dig med at afinstallere og fjerne unødvendige programmer fra din pc med et par enkle klik. For at komme i gang skal du klikke på flisen Vedligehold fra startskærmen og derefter klikke på flisen Afinstaller administrator .

Når du er i vinduet Uninstall Manager , skal du gennemse listen over programmer, der er installeret på din computer, finde det program, du ønsker at afinstallere, og klikke på teksten Afinstaller for at starte afinstallationsprocessen. Følg instruktionerne på skærmen for at afinstallere programmet fra din pc.