Hvordan kan jeg kontrollere, om Windows har alle de nyeste opdateringer installeret?How do I check to see if Windows has all the latest updates installed?

Simple PC Optimizer er udviklet til at inkludere værktøjerne til at hjælpe dig med at udføre de vigtige opgaver for at genoprette optimal ydelse til din pc. Dette omfatter en Windows Update- checker i produktets Reparation- sektion.

For at kontrollere Windows-opdateringer skal du blot sørge for, at afkrydsningsfeltet er markeret, og klik derefter på Analyser . Simple PC Optimizer vil gennemføre en grundig scanning af din pc for at identificere tilgængelige opdateringer, tillade dig at downloade og installere dem og genoprette optimal ydeevne og stabilitet til din pc.

spco_win_updates