Kan jeg prøve Simple PC Optimizer GRATIS?Can I try Simple PC Optimizer for FREE?

Simple PC Optimizer tilbydes som en funktionsbegrænset prøveperiode. Nogle af funktionerne i Simple PC Optimizer kan bruges 100% gratis i prøveperioden, mens andre funktioner er låst op, når du køber en licens til at bruge Simple PC Optimizer . Vi er så sikre på, at du kan se værdi i den registrerede version af Simple PC Optimizer, at den kommer med en 30 dages pengene tilbage garanti.

Hvis du af en eller anden grund ikke er tilfreds med dit køb, kan du få pengene tilbage uden spørgsmål!