Hvordan kan jeg få detaljerede oplysninger om min pc og dens hardware?How can I get detailed information about my PC and its hardware?

Enkel PC Optimizer kan hjælpe dig med at forstå din computer indefra, ved at vise vigtige oplysninger om dit Windows-operativsystem og al din computer hardware og installerede komponenter.

For at se, udskrive eller gemme systemoplysningerne skal du klikke på Vedligeholdsfliser fra startskærmen og derefter klikke på System Info- fliserne. Du kan nu begynde at se dine systemoplysninger ved at klikke på de respektive områder i dit system. Du vil også se en knap for at gemme oplysningerne som en tekstfil eller udskrive systemoplysningerne som en offline-reference.

SPCO_system_info