Hvordan kan jeg afinstallere eller fjerne Simple Malware Protector?How do I uninstall or remove Simple Malware Protector?

Simple Malware Protector er meget let at fjerne. Hos SimpleStar mener vi meget stærkt på at tillade folk at fjerne programmer, at de ikke ønsker at beholde. Selvfølgelig håber vi, at du ikke føler denne måde om Simple Malware Protector men hvis du gør, her er, hvordan at fjerne det: I Windows XP: Gå til Start> Kontrolpanel> Tilføj eller fjern programmer> Find og vælg Simple Malware Protector i listen> klik på “Fjern” knappen> Følg instruktionerne på skærmen for at afinstallere programmet i Windows Vista, Win 7 og nyere operativsystemer: Gå til Start> Kontrolpanel> Fjern et program> Find og vælg Simple Malware Protector på listen vist> klik på knappen “Fjern / rediger”> Følg instruktionerne på skærmen for at afinstallere programmet Alternativt kan du afinstallere Simple Malware Protector fra menuen programmer: Start> Alle programmer> SimpleStar> Simple Malware Protector> Afinstaller Simple Malware Protector.