Hvorfor er Simple Malware Protector i stand til at fjerne alle de malware opdaget?Why is Simple Malware Protector unable to remove all the malware detected?

Her er nogle anbefalinger for at sikre, at Simple Malware Protector er i stand til at fjerne al malware og spyware, der er registreret på din pc.

Opdater venligst til de nyeste definitioner af spyware, genstart din pc i fejlsikret tilstand og kør derefter en Deep Scan ved hjælp af Simple Malware Protector .

For at komme i Windows Safe Mode, mens computeren starter, skal du trykke på “F8-tasten” og holde den nede i den øverste række på dit tastatur. Dette vil åbne “Windows Advanced Options Menu”, hvor du kan bruge piletasterne på tastaturet til at flytte til “Safe Mode” og trykke på Enter-tasten. Når du er i fejlsikret tilstand, skal du køre en dyb scanning og derefter rense alle de infektioner, der er registreret på din pc.