Læs mere om status skærm Simple Malware ProtectorLearn more about the Status screen of Simple Malware Protector

Simple Malware Protector er designet med komfort i tankerne. Den vigtigste status skærm Simple Malware Protector har sektioner for systemet scanning, malware-infektion rapportering og PC†™ s sundhedsmæssig vurdering. Den viser dig antallet af infektioner eller trusler fundet under din sidste systemscanning. Skærmen Status inkluderer:

• Scan status
  • Start Scan nu
  • Søg efter opdateringer
  • Tilpas Scan

Scan status Denne del af programmet fortæller dig, når den seneste scanning blev udført, antallet af malware infektioner fundet og den anbefalede handling. Det er også grafisk viser dig niveauet for trussel, den udgør på din pc. Start Scan nu Den absolutte første skridt i at bruge Simple Malware Protector er at scanne systemet for malware infektioner. Klik på knappen Start Scan Nu for at påbegynde scanningen ved at aktivere Infektion skærmen Scan. Søg efter opdateringer Vi anbefaler at holde malware definitioner database nuværende og up-to-date. Dette hjælper programmet tilbyder præcise resultater og undgå falske positiver. For at aktivere denne, klik på Check for Updates tekst linket i venstre panel for at hente og installere alle opdateringerne. Tilpas Scan Du kan tilpasse scanningen ved hjælp af forskellige scanningsindstillinger. Klik på linket Tilpas Scan og ændre indstillingerne til dine specifikke krav.