Hvordan bruger jeg filer Finder til at finde store filer, eller nogen filer, i Simple MacOptimizer?How do I use Files Finder to find large files, or any files, in Simple MacOptimizer?

Files Finder-funktionen i Simple MacOptimizer finder specifikke typer filer overalt på din Mac, inklusive i netværksmapper. På den måde kan du nemt slette store filer begravet i en mappe et eller andet sted. Files Finder kan søge efter videoer, musik, lydbøger, fotos, arkiver eller downloadede applikationer.

Sådan bruges Files Finder:

• Start Simple MacOptimizer.
  • Klik på Files Finder .
  • Vælg den filtype, du vil søge efter: Video, lyd eller andet. Klik på pilen ud for filtypen for at søge mere specifikt.
  • Klik på Start scanning .

mr_files_finder

• Listen over filer af den valgte filtype vises.
  • Sorter efter titel , sidst åbnet eller filstørrelse .
  • Vælg en fil, og klik på Fjern , hvis du ønsker det.
  • Hvis du vælger en anden filtype og vender tilbage til denne filtype, skal du klikke på Scanresultat for at se din tidligere udførte scanning.

mr_files_finder2