Hoe kan ik ongedaan te maken of te herstellen van de reparaties door Simple PC Optimizer uitgevoerd?How do I undo or restore the repairs carried out by Simple PC Optimizer?

Bent u na de recente reparaties tegen een probleem aangelopen? Niet voor lang! Simple PC Optimizer biedt eenvoudig te gebruiken opties om recente reparaties te herstellen en wijzigingen ongedaan te maken.

Registerreparaties herstellen:
– Klik op de link Herstellen in het startscherm, kies de optie Opschonen verwijderen en controleer vervolgens de datum van de registerback-up die u wilt herstellen

Hoe stuurprogramma-updates te herstellen:
– Klik op de link Herstellen in het startscherm, kies de optie Driver Updater en controleer vervolgens de back-up van de stuurprogrammadatum die u wilt herstellen

Zo herstelt u uw computer naar een eerdere datum en tijd:
– U moet de functie Windows Systeemherstel gebruiken om uw computer naar een eerdere datum en tijd te herstellen en recente wijzigingen ongedaan te maken.

Tip: Systeemherstel gebruiken