Hoe kan ik controleren om te zien of Windows de laatste updates heeft geïnstalleerd?How do I check to see if Windows has all the latest updates installed?

Simple PC Optimizer is ontwikkeld met de tools waarmee u de essentiële taken kunt uitvoeren om de optimale prestaties van uw pc te herstellen. Dit omvat een Windows Update- checker in het gedeelte Reparatie van het product.

Om te controleren op Windows-updates, zorgt u ervoor dat het selectievakje is aangevinkt en klikt u vervolgens op Analyseren . Simple PC Optimizer voert een grondige scan van uw pc uit om beschikbare updates te identificeren, zodat u deze kunt downloaden en installeren en de optimale prestaties en stabiliteit op uw pc kunt herstellen.

spco_win_updates