Hoe kan ik gedetailleerde informatie over mijn pc en de hardware?How can I get detailed information about my PC and its hardware?

Eenvoudige PC Optimizer kan u helpen uw computer binnen en van buiten te begrijpen, door het weergeven van essentiële gegevens van uw Windows-besturingssysteem en al uw computer hardware en geïnstalleerde componenten.

Om te bekijken, printen of op te slaan uw System Information, klik op het Maintain tegel uit het startscherm en klik op de System Info tegel. U kunt nu beginnen met het bekijken van uw systeem informatie door te klikken op de respectievelijke gebieden van uw systeem. Je ziet ook een knop om de informatie op te slaan als een tekstbestand of afdrukken van het systeem informatie als een offline referentie.

SPCO_system_info